Hétfőn este 7-kor felnőtt hittan.

A Szent László Egyházközség Alapítványa kuratóriumi ülést tart a héten szerdán du. 4 órakor a plébánián. Napirend: A 2015. évi alapítványi beszámoló megvitatása és elfogadása és a 2016. évi pénzügyi terv elfogadása. Az ülés nyilvános, mindenkit szeretettel várunk!

Mozart: Litánia a legméltóságosabb Oltáriszentséghez c. műve hangzik el templomunkban 28-án, szombaton az esti mise után!

Május 29-én, vasárnap Úrnapja! Délelőtt egy szentmise lesz, 10 órai kezdettel. Ezen a misén lesz az ünnepi úrnapi körmenet! Este 6-kor lesz mise!

Június 3-án pénteken ünnepi megemlékezés Trianonról és szentmise a Pongrácz úti kistemplomban ESTE 6-KOR, ahol ünnepi szónok: Mohos Gábor atya a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára! Gyóntatás a mise előtt!
Ezen az estén a mi templomunkban NEM LESZ MISE!

Két meghívó: Horváth Zoltán atya, templomunk egykori káplánja szeretettel várja plébániánk tagjait az ezüstmiséjére június 18-án, szombaton de. 10 órára a Terézvárosi Szent Teréz templomba.

Beer Miklós püspök atya, templomunk egykori káplánja, kifejezetten nekünk címzett meghívóban vár Bennünket aranymiséjére június 19-én, vasárnap 10 órára a Váci Székesegyházba!

JÚLIUSBAN ÉS AUGUSZTUSBAN A SZERDAI IRODAI ÜGYELET SZÜNETEL ÉS A VASÁRNAPI ÉS AZ AUG. 15-I ESTI MISE 7 ÓRAKOR KEZDŐDIK!

Joomla Template: from JoomlaShack